fbpx

Far Cry 6 komt in oktober en toont eerste gameplay

Tijdens een livestream heeft uitgever Ubisoft de eerste gameplay onthuld van Far Cry 6, samen met de releasedatum. De shooter verschijnt op 7 oktober en brengt je naar het Caribische eiland Yara waar je met een arsenaal zelfgemaakte wapens dictator Castillo van de troon moet stoten.

Tijdens de livestream maakten we kennis met hoofdpersonage Dani Rojas. Ubisoft koos voor een vrouwelijke versie, maar verzekerde dat je ook als mannelijke guerrillastrijder aan de slag kan. In beide gevallen is Rojas een badass, want hij/zij schrikt er niet voor terug om flink wat keet te schoppen.


Zoals vanouds krijg je heel wat wapentuig om je vijanden van kant te maken. Onze favoriet? Die Macarena-discuswerper. Al heeft die explosieve mortierenrugzak ook wel iets.

Het is duidelijk dat veel van je wapens DIY-projecten zijn. Als guerrillastrijder kan je immers niet rekenen op wapens en munitie van vadertje staat. Reken dus maar op een aantal coole designs.

Ook dierlijkestrijdmakkers maken terug hun opwachting. De hoofdrollen van trusty sidekick gaan deze keer naar een woeste alligator en scherpzinnige puppy. Of beter: een tweevoeter met wieltjes. Check de trailer hieronder en je snapt wat we bedoelen.

De rest laten we je zelf ontdekken. Wat denk jij? Hyped voor Far Cry 6? Of lijkt dit deel een beetje op een opeenstapeling van alle vorige games? Laat het gerust weten in de comments!

Een reactie achterlaten