fbpx

Fantasy shooter Witchfire dropt nieuwe gameplay

Ontwikkelaar The Astronauts heeft een nieuwe trailer gelost van het langverwachte Witchfire. Met de video bevestigt de studio dat de fantasy shooter ondersteuning gebruik maakt van Nvidia DLSS 3. Die technologie houdt de hoge framerate overeind, zonder visuele opofferingen te doen.

Volgens de Poolse makers past Nvidia DLSS 3 technologie perfect bij de shooter, aangezien Witchfire ‘zowel vloeiende actie als visuele pracht bevat’. Of de game effectief zo vloeiend is als-ie mooi is, dat zullen we pas kunnen testen tijdens de review. Al ziet de video hierboven er vet cool uit.


Witchfire speelt zich af in een donkere fantasiewereld waarin een oorlog woedt tussen krachtige heksen en de Kerk. Als heksenjager word je eropuit gestuurd door het Vaticaan met een arsenaal aan dodelijke wapens en verboden magie. Jouw doel? Zoveel mogelijk duistere wezens om zeep helpen in opdracht van je goddelijke opdrachtgevers.

De game werd al in 2017 aangekondigd en was toen nog een rechtlijnige arenashooter. Vorig jaar lieten de makers weten dat ze Witchfire hadden omgevormd tot openwereldgame.

Witchfire verschijnt in early access via de Epic Games Store op pc begin 2023. Of de game ook later naar consoles komt, is niet bekend.

Een reactie achterlaten