fbpx

Fans niet blij met Shadow of the Tomb Raider Steam sale

Shadow of the Tomb Raider Lara Croft

Slechts een dikke maand na de release van Shadow of the Tomb Raider wordt de game al toegevoegd aan een sale op Steam. Iets waar fans absoluut niet mee kunnen lachen, omdat zij zich bedrogen voelen door Square Enix. Om die reden wordt de game overladen met negatieve reviews.

Op 14 september lanceerde Shadow of the Tomb Raider en kreeg nochtans vrij positieve reviews op Steam. Vanaf 16 oktober ging de prijs echter met 34% naar beneden. Zelfs met 47 % voor de Croft Edition. Sindsdien wordt Shadow of the Tomb Raider gereviewbombed.


Square Enix krijgt daarom een shitload aan kritiek over zich heen. Echte fans hebben meer betaald dan gamers die nu hun slag slaan tijdens de sale, zo klinkt het. Op de dag dat de sale van start ging, kreeg Shadow of the Tomb Raider al 196 negatieve reviews. In de afgelopen dagen kwam er daar nog honderden bij.

Een greep uit de commentaren:

“Letterlijk een maand na de release al korting op de game om echte fans te kl*ten. Dit is teleurstellend!”

“Slechts een maand uit en al aan de helft van de prijs? WTF?”

“Die prijzen zijn oplichterij!”

“Ik hou ervan om mijn zuurverdiende geld uit te geven en de dag erna meteen bedrogen te worden.”

Zoals je ziet zijn de fans niet mals voor Square Enix. Terechte reacties of niet? Wat denk jij?

REACTIES (1)

  1. grievous444

    Groot gelijk. Is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Ook de GM heeft dit gedaan met Spider-man met hun donderdag-deal. Waarom nog iets kopen op dag 1 als men toch de prijs halveert na een maand. Zo is dit inderdaad een slag in het gezicht van je grootste fans die op dag 1 je game kopen

Een reactie achterlaten