fbpx

Fallout: New Vegas studio teaset 'Project Louisiana'

Obsidian Entertainment, de studio achter het uitstekende Fallout: New Vegas en South Park: The Stick of Truth, heeft op zijn website en officiële Twitter-account zijn nieuwste ‘Project Louisiana’ geteased.

De teaser is een afbeelding met daarop een rookpijp of strijdbijl die kruist met een korenaar, met daaronder het citaat:


“I used to dream that when my god came back, he would forgive us. That’s the trouble with dreams. Sooner or later, we all have to wake up.”

Klinkt tamelijk pessimistisch, al zijn de fans dat allesbehalve. Data-miners zijn de code van de website beginnen om te ploegen en hebben al verschillende vreemde symbolen gevonden. Blijkbaar kunnen de tekens ontcijferd worden met een sleutel die een werknemer van Obsidian eerder postte op Instagram, maar tot nu houdt de boodschap weinig steek.

Ondanks de codetaal die Obsidian ons geeft, hopen fans wereldwijd op 2 mogelijke titels. Ofwel Fallout 4: New Orleans, of Pillars of Eternity 2. Merk op dat, indien het wel degelijk om een nieuwe Fallout spin-off gaat, New Orleans de grootste stad is in Louisiana. Niet toevallig ook de naam van het nieuwe project van Obsidian. Een andere speculatie is dan weer dat de teaser-afbeelding, en ook de verborgen symbolen in de code van de website, meer te maken hebben met Pillars of Eternity.

Wat er ook van zij: hopelijk weten we binnenkort meer.

Een reactie achterlaten