fbpx

Fallout: New Vegas studio teaset nieuwe RPG

Obsidian

Obsidian Entertainment, de studio achter onder andere Fallout: New Vegas en South Park: The Stick of Truth, zal zijn nieuwste project onthullen tijdens The Game Awards.

Wat we al weten: de game is een RPG, die ontwikkeld wordt onder leiding van Tim Cain en Leon Boyarsky, die allebei aan de wieg stonden van de Fallout-franchise. Een nieuwe Fallout kan het natuurlijk niet zijn, want de rechten van die reeks zijn eigendom van Bethesda.


De eerste teasers lijken echter verdacht veel Fallout-invloeden te hebben, dus verwacht een rpg met een hoop steampunk elementen. Check de beelden hieronder.

Onlangs werd Obsidian Entertainment opgekocht door Microsoft, dus is de situatie van deze nieuwe rpg een beetje vreemd. Aangezien het project al in ontwikkeling voor Microsoft de studio kocht, zal de game dan ook een multiplatform titel zijn.

Zelfs de uitgever is al bekend, want het spel wordt gepubliceerd door Private Division. Een label van Take-Two Interactive, de uitgever van GTA, Red Dead Redemption en BioShock. Het label werd vorig jaar opgericht, om indie studio’s te helpen hun games, zowel op technisch als financieel vlak, aan de man te brengen.

Het gaat dus waarschijnlijk om het laatste project van Obsidian, dat niet de Microsoft Studios naam draagt. De onthulling vindt plaats tijdens The Game Awards. Wij zijn benieuwd.

Een reactie achterlaten