fbpx

Ex-baas van DICE toont eerste beelden van next-gen shooter

embark

Wie herinnert zich Patrick Söderlund nog? De ex-baas van DICE en voormalig topman bij EA heeft via Twitter een glimp gedeeld van het eerste project van zijn nieuwe studio Embark. En dat ziet er allesbehalve slecht uit. Het wordt een third-person shooter met invloeden van Battlefield.

Uit de korte teaser blijkt dat Embark werkt aan een third-person shooter, waarbij de invloeden van Battlefield duidelijk zichtbaar zijn. De game wordt gecreëerd met de nieuwe Unreal Engine van Epic Games. Uit de footage blijkt dat de studio die engine meteen tot het uiterste wil drijven, want er zitten al een aantal indrukwekkende beelden in.


Momenteel bevindt het project zonder naam zich in een fase, waarin het stilaan op een game begint te lijken. Het team is dan ook druk in de weer met interne tests, maar gaat ook meer en meer op zoek naar feedback van buitenaf. Wie weet is de officiële onthullingstrailer dus niet meer veraf.

Naast deze third-person shooter, geeft Söderlund in een blog post zelfs toe dat de studio al een tweede project in de pijplijn heeft. Dat wordt een PvP-game en als ons mogen baseren op het eerste artwork, krijgt de game een handvol unieke, kleurrijke personages. Wat allicht duidt op een game als Overwatch of Apex Legends.

Check hieronder de beelden alvast van hun third-person game, via Twitter. En daaronder de art voor de personages van de PvP shooter.

Embark

REACTIES (1)

  1. Damadtree

    Ziet er een beetje als een combinatie van BF, SOCOM en MGS5 uit. Color me interested.

Een reactie achterlaten