fbpx

Epic trekt stekker uit zijn MOBA Paragon

Epic Games, de studio achter Unreal Tournament, Gears of War en het retepopulaire Fortnite, heeft aangekondigd dat het de ondersteuning van zijn Moba-game Paragon stopzet. De servers gaan officieel offline op 26 april.

Epic laat weten dat de beslissing er is gekomen na een grondige evaluatie en moeilijke interne debatten. De studio wil de fans via een officieel statement bedanken voor de vele suggesties om de game te verbeteren, maar deelt ook mee dat de ondersteuning op lange termijn niet sterk genoeg zou zijn:


“We feel there isn’t a clear path for us to grow Paragon into a MOBA that retains enough players to be sustainable. We didn’t execute well enough to deliver on the promise of Paragon. We have failed you – despite the team’s incredibly hard work – and we’re sorry.”

Een spijtige zaak, al wil de studio zijn fans nog een dienst bewijzen. Alle spelers die de game gekocht hebben, worden daarom terugbetaald. Wie niet op pc speelt, moet daarvoor wel eerst zijn Epic Account hier linken aan PSN.

Ongetwijfeld heeft ook het succes van Fortnite met de teleurgang van Paragon te maken, want nu kan Epic meer mensen voor die game inzetten.

Een reactie achterlaten