fbpx

Enotria: The Last Song is een Soulslike met Italiaanse invloeden

Enotria

Actie-RPG Enotria: The Last Song heeft een releasedatum beet. De game verschijnt op 21 juni en is er eentje om in de gaten te houden, vooral als je fan bent van Soulslike games. Even cryptisch en dodelijk dus, maar ook een even coole art direction.

In Enotria: The Last Song is de wereld opgeslokt door de Canovaccio, een bedorven, eeuwigdurende voorstelling in een paranormale dimensie waar tijd stilstaat. Jij bent als speler de Maskerloze en jij bent de enige die geen rol heeft in de vertoning en dus heb je je lot in eigen handen. Aan jou dus om de verschrikkelijke auteurs van de dramastuk te verslaan en de wereld te redden van deze paranormale tragedie.


Tijdens je avontuur kan je aan de slag met de Ardore om de wereld te vervormen en puzzels op te lossen. Of wissel van masker tijdens gevechten om krachtige vaardigheden los te laten op je vijanden.

Zoals je kan zien in de onderstaande trailer, is de game duidelijk geïnspireerd door het Venetiaanse Carnevale, dat bekendstaat om zijn klassieke maskers.

Een reactie achterlaten