fbpx

Hier! Enkele coole weetjes over Assassin’s Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey

Gisteren heeft Ubisoft een Ask Me Anything georganiseerd op Reddit, waarbij fans allerlei vragen konden stellen over Assassin’s Creed Odyssey. Jonathan Dumont, de Creative Director van de game, deed zijn zijn best om alle vragen te tackelen. En daarbij kwamen enkele leuke weetjes naar boven.

Zo weten we dat de fysieke versie van Assassin’s Creed Odyssey een verwisselbare cover krijgt, zodat je jouw favoriete personage, Kassandra of Alexios, altijd op de voorgrond kan zetten.


Meteen daarna kwam ook de vraag welke van de twee helden het eigenlijke canonverhaal van Assassin’s Creed Odyssey volgt. Je weet wel, in vertakkende verhalen heb je meestal één specifieke verhaallijn die als officieel verhaal wordt erkend. Het antwoord daarop was verrassend, want hoewel Dumont een fan is van beide personages, gaf hij toe dat het verhaal van Kassandra het canonverhaal van Assassin’s Creed Odyssey is. De dame zou daarmee meteen het eerste solo vrouwelijke hoofdpersonage in een main Assassin’s Creed game zijn.

Verder ontdekten we dat Odyssey een dynamisch weersysteem krijgt met intense zeestormen. Ook de nachtelijke omgevingen zouden er prachtig uitzien. Bovendien kan je je weer compleet laten gaan tijdens vet coole Parkour-puzzels.

Wie zich trouwens afvraagt hoe de avonturen van onderzoekster Layla Hassan in Assasin’s Creed Origins zullen aflopen, mag blij zijn, want Odyssey neemt de draad op waar Origins stopte en vertelt het verhaal in de hedendaagse tijd ook verder.

Er zijn nog tal van andere, kleinere details, dus check zeker even deze subreddit en deze Twitter-thread.

En dat brengt ons natuurlijk bij de belangrijkste vraag. Ga jij de Griekse Oudheid doorkruisen als Alexios of Kassandra?

Een reactie achterlaten