fbpx

Elke 2 minuten NES Classic verkocht op Ebay

Staat jouw NES Classic ook stof te happen? Dan is dit misschien het uitgelezen moment om winst te maken. Sinds Nintendo heeft aangekondigd dat de productie van de retroconsole wordt stopgezet, heeft de verkoop op tweedehandssites een steile vlucht genomen.

Op eBay gaat elke twee minuten een NES Classic over de toonbank voor een veelvoud van de originele winkelprijs. Volgens een medewerker van eBay ligt de gemiddelde verkoopprijs op bepaalde dagen op zo’n 332 dollar (zo’n 311 euro) oftewel het zesvoud van de winkelprijs. Er wordt verwacht dat die prijs enkel zal oplopen. Nu al worden NES Classic-consoles verkocht voor 1000 euro.


Dat de NES Classic een leuk hebbeding is, is gebleken. Sinds de launch in november heeft Nintendo problemen om de vraag naar de console bij te benen, met enorme wachtlijsten tot gevolg. De console is nog steeds erg populair waardoor de aankondiging van de productiestop erg onverwacht kwam. Waarom Nintendo de productie van de retroconsole nu plots stopzet, is niet bekend.

Schermafbeelding 2017-04-18 om 11.20.43

Een reactie achterlaten