fbpx

‘Deze maand meer PlayStation 5-nieuws’

Het lijkt erop dat Sony van plan is om eind deze maand meer details te delen over de PlayStation 5. Althans als we een nieuw rapport van de economische website Bloomberg mogen geloven. Wat de uitgever zal onthullen, is niet duidelijk, maar een prijs en releasedatum kunnen niet langer op zich laten wachten.

Via een nieuw artikel van Bloomberg die Sony’s kwartaalresultaten bespreekt, wordt ook onthuld dat de uitgever nog deze maand een nieuwe PS5 showcase zou organiseren. Bloomberg verkreeg de informatie van een anonieme bron van PlayStation.


Helaas wist de klokkenluider niet te verklappen wat Sony exact zal onthullen, dus varen we volledig blind. Misschien krijgen we een eerste kijk op de user-interface van de PS5? Of misschien nog een lading extra onthullingen van aankomende PS5-games? Wie zal het zeggen…

Belangrijker is echter de prijs en de exacte releasedatum van de next-gen console. Sony houdt vooralsnog de lippen stijf op elkaar, waardoor veel mensen zich afvragen of dit niet gewoon een spelletje van uithoudingsvermogen is tussen Sony en Microsoft om te zien we het eerst zwicht en zijn prijs onthult. Zodat de tegenpartij zich kan baseren op de prijs van de concurrent.

Wat er ook van aan is, heeft Sony een nieuwe State of Play aangekondigd voor deze week. Al hoef je daar geen grote PS5-aankondigingen te verwachten.

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

Een reactie achterlaten