fbpx

Eerste verfilming van PlayStation wordt… Twisted Metal

We wisten jullie al te vertellen dat Sony zijn eigen games wil verfilmen en daarvoor PlayStation Productions oprichtte. Een filmbedrijf dat alle digitale franchises van de uitgever naar het grote of klein scherm moet brengen. Via een aandeelhoudersvergadering werd het eerste project onthuld: Twisted Metal.

Het nieuws werd bekendgemaakt door Tony Vinciquerra, CEO en voorzitter van Sony Pictures Entertainment. Hoe het productiehuis de verfilming gaat aanpakken, is niet meteen duidelijk, al is de productie wel al aan de gang:


“We hebben besloten om een tv-serie te maken, gebaseerd op een bekende franchise van PlayStation, met name Twisted Metal.”

Meer dan dat zei Vinciquerra niet, al haalde hij wel aan dat het zeer goed gaat met de Uncharted film. Sinds Dan Trachtenberg (regisseur van 10 Cloverfield Lane) zich koppelde aan het project, zit de productie in een stroomversnelling.

Een releasedatum voor beide projecten gaan we uiteraard niet zo snel zien, want Shawn Leyden heeft al aangegeven dat-ie alle filmprojecten rustig wil afmaken. Wij zijn alvast benieuwd.

 

Een reactie achterlaten