fbpx

Eerste update voor Battlefield V is uitgesteld

UPDATE: EA heeft bekendgemaakt dat de update die gepland stond voor vandaag wordt uitgesteld. Wanneer Overture wel komt, is niet bekend.

Overture, het eerste hoofdstuk in de live service van Battlefield V, gaat vandaag live. Alle content komt samen met een gigantische patch, die meer balans naar de game brengt en tal van bugs verhelpt.


Overture voegt onder meer een nieuwe War Story toe. In The Last Tiger volg je het verhaal van een Duitse Tiger 1 tank crew, die stilaan de idealen waarvoor ze vecht in twijfel trekt. Daarnaast komt er een overload aan nieuwe multiplayer content.

Overture brengt namelijk de map Panzerstorm naar de online lobbies. Een map waarin combat met voertuigen centraal staat en waar je dus behoorlijk uit je doppen moet kijken als voetsoldaat. Daarnaast krijgen we de Practice Range, nieuwe wapens en de mogelijkheid om voertuigen een persoonlijke toets te geven met skins en camo’s. Tot slot zijn er nieuwe wapen- en personageskins.

Wie de volledige patch notes wil uitpluizen, moet helaas nog even wachten. Die gaan morgen, samen met de gigantische patch, online. Wanneer de update exact live gaat, is helaas niet geweten. Ook de grootte ervan is niet bekend. Al vrezen wij dat het een serieuze download wordt.

Een reactie achterlaten