fbpx

Eerste uitbreiding Assassin’s Creed Odyssey komt in december

Ubisoft maakte zijn plannen voor de uitbreidingen van Assassin’s Creed Odyssey al bekend in september. Een ambitieuze roadmap, want naast twee episodische verhaaluitbreidingen, krijgt de game ook een resem updates. De uitgever heeft eindelijk de specifieke releasedatum bekendgemaakt van Legacy of the First Blade, de eerste expansie.

Stof dus alvast je verborgen mes af, want vanaf 4 december kan je weer door de schaduwen sluipen. Altans van de eerste episode, die de naam Hunted meekreeg. De episodes die erop volgen, kregen de titels Shadow Heritage en Bloodline mee. In de uitbreiding maken Alexios en Alexandra kennis met Darius, een assassin, die het verborgen mes voor het eerst gebruikte.


De tweede uitbreiding, The Fate of Atlantis, verschijnt pas volgend jaar. Maar geeft ons uiteraard al een idee van wat we mogen verwachten. Atlantis verkennen! En de drietand van Poseidon als Artifact of Eden hanteren. Hoe cool zou dat zijn?

O ja, wie de season pass van de game gekocht heeft, krijgt er trouwens ook een remaster van Assassin’s Creed III en Assassin’s Creed III: Liberation bovenop. Beide games verschijnen in maart.

Een reactie achterlaten