fbpx

Eerste seizoen van Black Ops Cold War start op 16 december

Cold War

Het eerste seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War gaat later deze maand van start. Niet op de voorziene datum van 10 december, want het team heeft volgens dit bericht meer tijd nodig om de launch fatsoenlijk voor te bereiden. Lang moet je niet wachten, want vanaf 16 december lanceert de update officieel op alle platformen.

Het gros van de nieuwigheden zijn voor Black Ops Cold War zelf. Zo krijgt de game nieuwe multiplayermaps, meer 6v6 modes/playlists en ook een comeback van 2v2 Gunfights (met vier nieuwe maps). Daarnaast zijn er nieuwe Zombies modes en de Raid map keert terug uit Call of Duty: Black Ops II. Verder mag je tal van wapens, uitdagingen en de launch van het Seasonal Prestige system verwachten.


Warzone krijgt bij ook een nieuwe map, die als een herwerkte Gulag-ervaring dient. Daarnaast komen er meer dan 30 wapens van Cold War naar de battle royale modus. Er staat je dus heel wat werk te wachten, soldaat. Alle detail vind je op de officiële website van Black Ops Cold War.

Dat Activision nieuwe content voor de games blijft voorzien, is niet verrassend. De uitgever liet immers weten dat Call of Duty in de afgelopen 12 maanden maar liefst 3 miljard dollar opbracht. Daarin zit naast de verkoop van de game en microtransacties ook de opbrengsten van de mobile game en alle merchandise. De coronacrisis heeft de uitgever duidelijk geen windeieren gelegd.

Een reactie achterlaten