fbpx

Eerste Raid voor Ghost Recon Breakpoint nu live

Tijd om het zware geschut boven te halen, want de eerste raid in Ghost Recon Breakpoint genaamd Project Titan is nu live. Trommel strijdmakkers op en trek ten strijde tegen de sterkste mechs die The Wolves te bieden hebben.

In de raid nemen vier spelers het op tegen geavanceerde drones, ofwel Titans, van Skell Technology. De raid vindt plaats op Golem Island, voor de kust van Auroa, waar je je een weg moet banen door zwavelvlaktes. Ook best uit je doppen kijken in de buurt van die actieve vulkaan.


Waarom moeten de Ghosts dan afzakken naar Golem Island? Een gespecialiseerd groep van The Wolves, the Red Wolves, houdt het eiland in zijn greep en heeft de A.I. geprogrammeerd om nieuwe, dodelijke prototype-drones te creëren. Het is aan de Ghosts om de drones te lokaliseren en te vernietigen.

Om de raid tot een goed einde te brengen, zal je maar liefst 4 eindbazen moeten verslaan, zijnde Baal, Quantum Computer, Gargoyle en Cerberus, die elk hun eigen strategie gebruiken. Een degelijk teamcoördinatie is dus noodzakelijk.

Al worden natuurlijk geen groentjes op pad gestuurd. Om deel te nemen aan de raid, moet je een Gear Score hebben van maar liefst 150. Aanvankelijk kan je de Raid enkel uitspelen op de normale moeilijkheidsgraad, al volgen er begin 2020 nog moeilijkere settings.

Project Titan is gratis op PS4, Xbox One en pc. Later volgt de raid ook nog voor Google Stadia.

Een reactie achterlaten