fbpx

Eerste gratis Titanfall 2 DLC komt volgende week uit

Ontwikkelaar Respawn Entertainment beloofde dat Titanfall 2 gratis DLC zou krijgen en lost nu die belofte in: volgende week komt de gratis Angel’s City Most Wanted update uit. Die voegt een remake van de populaire map Angel City uit de eerste Titanfall. Je krijgt ook het nieuwe Wingman Elite Pistol.

De Titans krijgen ook elk nieuwe abilities. Voor Ion is er Refraction Lens, Scorch krijgt Scorched Earth, Northstar krijgt Threat Optics, Tone krijgt Burst Loader, Legion krijgt Hidden Compartment en Ronin kan vanaf dan Phase Reflex gebruiken. Op die manier beschikken de Titans over nog meer manieren om vijanden uit te schakelen.


Er komen nog wijzigingen. Een nieuwe Pilot Execution heet Inner Pieces, het scherm met statistieken wordt flink uitgebreid, er komt een FAQ menu en ten slotte ook een in-game store. Respawn benadrukt dat hier enkel cosmetische items in gaan verschijnen, die geen enkele impact hebben op de gameplay.

Pre-orderde je de game, dan kun je vanaf 30 november op Angel City beginnen spelen. Alle andere spelers moeten wachten tot 3 december. En mocht je nog twijfelen over Titanfall 2: gewoon kopen. De verkoopcijfers van de shooter vallen tegen, hoewel het een fantastische singleplayer campaign heeft en de multiplayer helemaal zijn mannetje staat tegenover de concurrentie.

Een reactie achterlaten