fbpx

Vroege gameplay footage van Skate 4 gelekt

SKATE 4

Toen uitgever EA in 2020 aankondigde dat hij eindelijk een nieuwe Skate-game ging maken, vielen tal van gamers van hun virtueel skateboard. Sinds de aankondiging hebben we echter nog steeds niets gezien van Skate 4, al is er nu een beetje pre-alpha footage door de mazen van het net geglipt.

Toegegeven, de beelden zien er nog bijzonder ruw uit, maar tonen eveneens verrassend vloeiende animaties voor een game in vroege fase. Volgens verschillende bronnen is dit clipje afkomstig van een playtest die onlangs plaatsvond.


Opvallend is dat het oorspronkelijke lek gauw gedicht werd door EA, maar niet voordat tal van anderen aan de haal gingen met de beelden. Waaronder ook de Amerikaanse gamejournalist Jeff Grubb van VentureBeat, zoals je hierboven kan zien. Grubb deelde tijdens zijn podcast Grubbsnax trouwens ook wat extra details.

Zo vertelde hij dat de eerste playtesters onder de indruk waren. Ook zei Grubb dat de game tal van aanpassingsmogelijkheden zou bevatten voor je personage en je accessoires, maar ook voor je skateboard en meer.

Coolste modus wordt volgens Grubb dan weer een online Free Skate mode, waarbij je samen met enkele vrienden gewoon kan chillen in de verschillende levels. Als je bepaalde tricks wil uitvoeren, kan je via een level editor de benodigde ramps, grind bars of platformen plaatsen. En dat terwijl je maten aanwezig blijven.

Best cool, want zo kan je samen met je online vrienden on the fly een persoonlijk parcours in elkaar boksen. Waarop je vervolgens meteen een wedstrijd kan organiseren.

Een releasedatum voor Skate 4 is er nog steeds niet.

Een reactie achterlaten