fbpx

Eerste DLC van Pokémon Scarlet & Violet verschijnt 13 september

Teal Mask

De eerste uitbreiding van Pokémon Scarlet & Violet verschijnt op 13 september. The Hidden Treasures of Area Zero – Part 1: The Teal Mask brengt je naar een volledig nieuwe regio. Daar vind je talloze Pokémon die niet de in de hoofdgames voorkomen.

Zoals reeds bekend, verschijnt The The Hidden Treasures of Area Zero in twee delen. Van Part 2: The Indigo Disk is nog geen releasedatum bekend, al zou de uitbreiding komende winter verschijnen.


In ieder geval trekken spelers in The Teal Mask op schoolreis naar het land van Kitakami, waar je deelneemt aan een speciaal studieprogramma. Tijdens je verblijf vindt er een speciaal festival plaats, waar je over allerlei folklore leert van de regio.

De trailer hieronder laat je niet alleen kennismaken met het nieuwe landschap, maar legt ook perfect uit wat je kan verwachten. Zelfs van de tweede uitbreiding, The Indigo Disk, bevatten de video’s enkele beelden.

Cool is dat The Pokémon Company nog een cool evenement organiseert na de launch van The Teal Mask uitbreiding. Zo kan je de legendarische Pokémon Mew en Mewtwo vrijspelen in zowel Pokémon Scarlet als Pokémon Violet.

Om een Mew te ontvangen, kan je simpelweg de code ‘GETY0URMEW’ ingeven via het Mystery Gift menu, vanaf 18 september. Daarnaast kan je ook deelnemen aan een Tera Raid Battle tussen 31 augustus en 17 september om een Mewtwo te scoren met de Mightiest Mark vaardigheid.

Een reactie achterlaten