fbpx

Eerste details Destiny 2 gelekt

Op NeoGaf zijn de eerste details over Destiny 2 gelekt. Het grootste nieuws? Destiny 2 komt deze keer – naast de PS4 en Xbox One – ook naar pc. De PS3- en Xbox 360-versie worden achterwege gelaten. De sequel op Activision’s shared-world shooter komt in de herfst van 2017 uit, een jaar later dan oorspronkelijk gepland.

En er is ook slecht nieuws voor wie honderden uren in de eerste Destiny heeft gestopt. In tegenstelling tot eerdere beloftes van Bungie worden je personages uit de eerste game niet overgedragen. Nochtans beloofde de studio dat je met één enkel personage een reis van vele jaren zou beleven.


Op vlak van verhaal krijgen de gepantserde krijgers Cabal de hoofdrol. Ook staat er een trip naar Saturnus gepland, naast het herintroduceren van omgevingen die al in de eerste game zaten. De settings zouden opnieuw opgebouwd worden, maar enkele twists – zoals nieuwe events – bevatten.

Deze keer krijgen gebieden een mix van sociale en gameplay elementen. Zo moet je dus niet steeds via een apart menu naar een ‘social space’ reizen. Er is deze keer sprake van Towns en Outposts.

Tot slot: er werkt een team van maar liefst 750 man aan deze sequel. Ook ontwikkelaars High Moon en Vicarious Visions werken volgens geruchten mee aan het project. De details werden ondertussen ook al bevestigd door andere bronnen, waaronder gaming website Kotaku .

cabal

Een reactie achterlaten