fbpx

Eersten beelden van Super Nintendo World pretpark duiken op

Nintendo

Verschillende foto’s van maquettes van Super Nintendo World zijn opgedoken via een onofficiële fanpagina van Universal Studios. Het pretpark is een project van Nintendo en Universal Studios en brengt verschillende werelden uit het Nintendo-universum tot leven.

Momenteel zijn er wereldwijd zo’n drie parken in opbouw. In Japan zou Super Nintendo World, dat telkens deel uitmaakt van Universal Studios, openen in 2020. Daarnaast komt Mario’s wereld ook naar Hollywood, Singapore en Orlando, al zijn daar nog geen openingsdata van bekend.


Opvallend is wel dat de gelekte afbeeldingen van de maquettes verdacht veel lijken op eerder verschenen concept art, waardoor veel bronnen beweren dat de maquettes effectief gebruikt zijn voor de bouw van de parken.

Cool is dat we meteen ook een paar attracties spotten. Zo kunnen bezoekers deelnemen aan de iconische Mario Kart. Daarnaast mogen ze op de rug van een Yoshi voor een rit door een heuvelachtig landschap. In Donkey Kong World kan je dan weer in een rollercoaster springen die door een tempel in de jungle vlamt.

Het ziet er allemaal bijzonder leuk uit. Wij weten alvast waar onze vakantie heen gaat over een aantal jaren.

Super Nintendo World

Een reactie achterlaten