fbpx

Eden Hazard op de cover van FIFA 20

EA Sports heeft eindelijk de cover van FIFA 20 onthuld en niemand minder dan onze eigenste Eden Hazard staat op de cover. Een vette eer voor een van onze beste spelers. De game ligt vanaf 27 september in de rekken.

Nu is het wel zo dat FIFA 20 drie verschillende edities krijgt, met elk een andere speler op de cover. Eden Hazard mag de voorkant van de standaard editie versieren. Op de cover van de Champions Edition zien we Virgil van Dijk van Liverpool FC, die beschouwd wordt als een van de beste verdedigers in de Premiere League. Wie de Ultimate Edition op zijn naam mag zetten? Dat wilde EA Sports nog niet verklappen.


Dat gezegd zijnde, is de standaard editie ongetwijfeld de meest verspreide versie van de game. Iets waar Eden Hazard trots mag op zijn. De speler vindt het dan ook een hele eer:

“Ik heb het geluk dat ik al eerder op de cover heb mogen staan, maar om wereldwijd op de voorkant van FIFA 20 te verschijnen is geweldig en ik hoop zoveel mogelijk gamers enthousiast te maken, net als wanneer ik dit seizoen het veld opga voor Real Madrid!”

Check de beelden hieronder:

Een reactie achterlaten