fbpx

EA past progressiesysteem Star Wars Battlefront II aan

EA en DICE hebben de eerste wijzigingen aan het progressiesysteem van Star Wars: Battlefront II doorgevoerd. Door de update kan je sneller in-game items vrijspelen. De microtransacties zijn nog steeds offline, maar EA houdt alle opties open voor de nabije toekomst.

Concreet wil dat zeggen dat je veel meer credits krijgt aan het einde van een potje multiplayer, al zijn je inkomsten evenredig aan je prestaties. Ook de limiet van het aantal credits dat je dagelijks kan verdienen met Arcade Mode werd opgeschroefd, naar 1500 credits in totaal. Daarnaast krijg je veel meer crafting parts van daily loot boxes om je Star Card vaardigheden sneller te upgraden.


EA weet dat deze wijzigingen nog niet veel voorstellen, maar stelt gamers ook gerust dat het nog maar een begin is en dat er nog veel grotere wijzigingen op de planning staan.

Vanaf 13 december gaat trouwens ook The Last Jedi update live, die Finn en Phasma toevoegt aan het heldenrooster. Daarnaast brengt de update ook de map Crait toe aan de boots-on-the-ground multiplayer, terwijl D’Qar naar Starfighter Assault komt. Verder kan je door lucht vlammen met Tallie Lintra’s A-wing en wordt er een upgrade toegevoegd voor Poe’s X-wing.

Een reactie achterlaten