fbpx

EA onthult officieel Need For Speed Heat

Uitgever EA heeft officieel de nieuwe Need For Speed uit de doeken gedaan. Zoals eerder gelekt heet hij Need For Speed Heat en wordt het een openwereldracer. De game speelt zich af in Palm City, een fictieve versie van Miami. Need For Speed Heat staat gepland voor release op 8 november.

Volgens ontwikkelaar Ghost Games (die ook al Need For Speed Rivals en Payback maakte) wordt dit de ultieme straatracer met een aangrijpend verhaal, uitgebreide customizingopties en politieachtervolgingen. In Palm City komen straatracers bijeen om deel te nemen aan officiële racewedstrijden en ’s nachts aan illegale underground races om je reputatie te verhogen.


EN de customizingopties zijn nooit eerder gezien, zegt Creative Director Riley Cooper: “Het is duidelijk dat onze fans meer auto’s, meer aanpassingsmogelijkheden, en meer uitdagingen willen, dus we pakken elk aspect aan. Van de stijl van je personage tot de prestaties en rijstijl van je auto, je kunt je creativiteit de vrije loop laten met deze nieuwe game.”

Need for Speed Heat komt uit op 8 november 2019 voor PS4, Xbox One en PC.

Een reactie achterlaten