fbpx

EA onthult line-up van EA Access voor deze zomer

Voor gebruikers met een EA Access-abonnement op Xbox One is het geen komkommertijd. EA heeft de planning voor juli, augustus, september en oktober bekend gemaakt en voegt vrijwel al zijn toppers toe aan de service die je voor 4 euro per maand toegang geeft tot een waslijst aan EA-titels.

Volgende week dinsdag worden Unravel en Need for Speed toegevoegd aan de Vault. Op 30 augustus nemen de planten en de zombies de strijdbijl op met Plants vs. Zombies Garden Warfare 2.


Naast het toevoegen van deze volledige games, belooft EA vier nieuwe Play First Trials van de nieuwste toppers. Madden 17 krijgt als eerste een proefperiode die start op 18 augustus. Vanaf 8 september kunnen hockeyfans aan de slag met NHL 17. Voetbalfans moeten niet op droog zaad zitten want op 22 september kunnen EA Access-gebruikers FIFA 17 uitproberen.

De zomercampagne wordt in stijl afgesloten: op 13 oktober start de vervroegde toegang tot Battlefield 1. Bij deze laatste game vermeldt EA specifiek dat deze ook van toepassing is op Origin Access, de pc-variant van de service. Het is niet duidelijk of de eerder genoemde games ook voor pc-abonnees zijn.

Een reactie achterlaten