fbpx

EA kondigt remaster van Burnout Paradise aan

Jawel, na vele geruchten heeft EA eindelijk het bestaan van Burnout Paradise Remastered bevestigd. En lang moeten we niet wachten. De absolute raceklassieker scheurt op 16 maart naar PS4 en Xbox One.

Ontwikkelaar Criterion Games verzorgt zelf de remaster van hun game. Burnout Paradise Remastered is volgens hen een mijlpaal in de reeks die tien jaar na release nog steeds voor plezier zorgt. De heruitgave bevat het originele spel en alle acht add-ons die uitgebracht zijn tijdens Year of Paradise. Hiertoe behoort ook de extra spelwereld Big Surf Island.


De ontwikkelaar blinkt alle bolides nog wat extra op met hogeresolutietexturen en zorgt voor realistischere licht- en schaduweffecten zorgen. Spelers met een PlayStation Pro en Xbox One X kunnen kunnen door Paradise City scheuren in 4K aan 60 frames per seconde.

Burnout Paradise Remastered ligt op 16 maart in de rekken voor 39,99 euro voor PS4 en Xbox One. Vanaf 9 maart kunnen EA Accesss-leden aan de slag dankzij de Play First Trial. Op pc komt er later dit jaar een nieuwe editie waaraan Big Surf Island is toegevoegd.

Een reactie achterlaten