fbpx

EA kondigt Need for Speed: Hot Pursuit Remastered aan

De geruchten deden al langer de ronde, maar nu is het ook officieel: EA brengt een remaster van Need for Speed: Hot Pursuit uit. De opgepoetste racegame verschijnt op 6 november voor PS4 en Xbox One, en op 13 november voor Nintendo Switch.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered brengt de volledige game naar huidige console, inclusief alle updates en dlc. Verwacht je aan races in strakke bolides, terwijl de lange arm der wet je in Lambo’s op de hielen zit. Tegelijkertijd kan je Autolog altijd de prestaties van je vrienden zien… en die verbreken. Cool is trouwens dat de game cross-play bevat, waarmee je zelfs je maten op de Switch kan uitdagen.


De remaster brengt tal van visuele verbeteringen met zich mee, waaronder een 4K-resolutie aan 60 FPS. Daarnaast zijn er betere schaduwen, reflecties, modellen, een verdere draw distance, verbeterde texturen en meer.

Om je warm te maken voor de game, dropte EA alvast bovenstaande, ietwat dramatische, trailer. Wat denken jullie ervan? Goede keuze voor een remaster? Of hadden jullie liever Underground of Most Wanted gezien?

Een reactie achterlaten