fbpx

EA heeft singleplayer Black Panther game officieel onthuld

black panther EA

EA heeft officieel bevestigd dat het werkt aan een singleplayer Black Panther game. De uitgever richtte er een volledig nieuwe studio voor op. Die heet Cliffhanger Games en is gevestigd in Seattle.

De nieuwe studio wordt geleid door het voormalig studiohoofd van Monolith Productions, Kevin Stephens. Met games als Middle-earth: Shadow of War op zijn palmares, hoeft het niet te verrassen dat de verwachtingen voor Cliffhanger Games torenhoog zullen zijn. Stephens werkt nauw samen met Marvel Games en wist al verschillende veteranen van de Halo en God of War reeksen te rekruteren.


Stephens wil de spelers laten voelen hoe het is om het Black Panther pak te dragen. Zo zal je ook Wakanda op eigen houtje kunnen ontdekken. De game bevindt zich nog in een vroeg stadium, een releasedatum is er nog niet.

Merk trouwens op dat deze third-person Black Panther game niet de enige titel is met de held in de hoofdrol. Zo zou de studio van Amy Hennig ook aan een game werken met Black Panther in de hoofdrol, al vecht hij daarin zij aan zij met Captain America.

Hopelijk komen we snel meer te weten…

Een reactie achterlaten