fbpx

Dying Light 2: Stay Human toont zijn nieuwe moordwapens

Ontwikkelaar Techland heeft nieuwe details gelost over het wapendesign van Dying Light 2: Stay Human. Zoals het origineel, zal ook het tweede deel wapendegradatie hebben. Al zijn er toch enkele belangrijke verschillen.

Gezien Dying Light 2 zich 20 jaar na de eerste game afspeelt, zijn tal van gebruiksklare wapens niet meer effectief. Om die reden zal je weinig rondslingerende messen of machetes vinden, aangezien die allemaal afgesleten zijn. Mocht je na een uitgebreide klopjacht toch een krachtig wapen tegenkomen, dan is het vaak extreem duur of goed bewaakt.


In Dying Light 2 zal je vooral hachje redden met zelfgemaakte wapens. Die verduren uiteraard een stuk sneller, dus je kan best altijd een extra steektuig op zak hebben.

Wie het zekere voor het onzekere wil, kan daarnaast ook de daken opzoeken. Verticaliteit is een pak uitgebreider in dit vervolg. En vaak bevat een vluchtroute naar hoger gelegen gebieden valstrikken en andere verrassingen voor achtervolgende hersenvreters.

Hoewel de game dus iets minder de focus zal leggen op confrontaties met grote groepen zombies, kan je wel altijd coole vluchtroutes uitstippelen in de skyline van The City. Wij zijn alvast benieuwd.

Dying Light 2: Stay Human ligt vanaf 4 februari in de rekken. De game stond gepland voor december, maar werd onlangs twee maanden uitgesteld.

Een reactie achterlaten