fbpx

Dropt Bethesda binnenkort meer info van Starfield?

Starfield

Een nieuw lek op Reddit lost niet alleen details over The Elder Scrolls VI, maar teaset ook dat we binnenkort een nieuwe kijk krijgen op Starfield, het scifi rollenspel van Bethesda. Misschien tijdens die beruchte onthulling van de PS5? Al zal het eerder op E3 zijn.

Ook dit lek komt van ToddIsMyMom en hoewel hij veel minder details lost dan van The Elder Scrolls VI, zegt-ie erbij dat we de sociale media van Bethesda in de gaten moeten houden. Voor E3 zou er namelijk een teaser online gaan van Starfield. Met allicht een volledige onthulling op E3 zelf.


Over de game wist-ie dit te vertellen:

  • In de game ontmoet je tal van buitenaardse rassen, waarmee je interactie kan hebben. En uiteraard niet alleen op amoureuze wijze.
  • De quests zijn supercool en gaan tegen je verwachtingen op een aantal unieke manieren. Er zijn weinig quests van het type ‘dood X aantal monsters’. In de meeste gevallen zullen quests altijd evolueren, waarbij je na een bepaalde gebeurtenis nieuwe informatie krijgt, waardoor je een breder oordeel kan vellen. Zal ook nodig zijn, want uiteindelijk sta je altijd voor een keuze.
  • RPG-mechanismen zorgen ervoor dat de ontwikkeling van je personage echt relevant is. Starfield beloont je voor wie je wil zijn en dat zal je merken aan de gameplay. Wat Bethesda daar concreet mee bedoelt, is niet echt duidelijk, maar wij gokken dat er verschillende mogelijkheden zijn, zowel gameplay- als storywise, om een situatie te tackelen
  • Om één playthrough te voltooien, ben je ongeveer 70 tot wel 120 uur bezig. Al heb je dan wel alle hoofdquests gedaan, inclusief alle grote side quests. Daarnaast is heb je ook wat tijd gestoken in de verschillende facties en heb je alle mogelijke reisgezellen gevonden en dus een enorme groot deel van de map gezien.

Eerlijk gezegd zijn wij nu wel benieuwd naar de game, want het klinkt alsof Starfield al in 2021 in de schappen kan liggen. Vooral omdat er geteased wordt voor meer footage op E3. Vinger gekruist dus maar…

Een reactie achterlaten