fbpx

Drie vette trailers voor Tom Clancy’s The Division 2

De quarantaine in New York heeft niet mogen baten. Het virus is uitgebroken naar Washington D.C. waardoor de agenten van The Division op missie trekken naar de hoofdstad van de Verenigde Staten. Zowel tijdens de persconferentie van Microsoft als die van zichzelf toonde Ubisoft stevige portie beelden van Tom Clancy’s The Division 2.

De klassieke formule is terug: hok samen met drie vrienden en trek ten strijde tegen een criminele bendes. Voor deze sequel poetste Ubisoft de User Interface op en de drone maakt eindelijk zijn intrede in de reeks. Het hebbeding stond oorspronkelijk gepland voor de eerste game, maar werd later geschrapt.


Verder beschikken spelers nu over een pantser. Laat die kogelregen maar komen! Natuurlijk krijgen vijanden hetzelfde voordeel waardoor eindbazen een pak meer geweld verdragen. Elke agent kan zich toespitsen op een eigen uniek wapen die een specifieke speelstijl vraagt.

Bovenop de klassieke squad van vier spelers, is het nu mogelijk om met acht spelers samen te spelen in Raids. Dit speltype komt beschikbaar nadat je het verhaal achter de kiezen hebt. Om de teamgeest nog wat op te schroeven, voegt Ubisoft een clansysteem toe.

Na de release van The Division 2 op 15 maart, komt er nog een hele stapel extra content naar de game. Opvallend: deze keer niet in de vorm van een betalende season pass, maar volledig gratis.

Een reactie achterlaten