fbpx

Dr Disrespect dropt eerste beelden van eigen shooter

Midnight Society, de studio opgericht door Guy ‘Dr Disrespect’ Beahm heeft voor het zijn first-person shooter Deadrop getoond. Dat deed de ontwikkelaar via een eerste ‘demo snapshot’, die geselecteerde spelers mochten downloaden.

Deadrop wordt volgens de studio een Vertical Extraction Shooter, maar het is niet echt duidelijk hoe we dat moeten interpreteren. Wat we wel weten, is dat de game een PvP multiplayer game wordt die NFTs zal bevatten.


Hierboven vind je de bespreking van de demo snapshot door YouTube-kanaal Geeky Pastimes, terwijl je hieronder de hands-on vindt van Yewy Bear Gaming.

Voor Midnight Society is het trouwens heel belangrijk dat de fans betrokken worden bij de ontwikkeling van het project. Zo is het mogelijk ‘dat ze reload times en recoil van wapens mogen testen of zelfs de eerste PvP-games mogen beoordelen’.

Of de studio een geslaagde game zal afleveren? Dat wordt afwachten. Al heeft Dr Disrespect wel wat mensen met kennis van zaken ingehuurd. Creative Director Quinn DelHoyo werkte al negen jaar bij 343 Industries, terwijl Robert Bowling de voormalige community manager was bij Infinity Ward.

Een reactie achterlaten