fbpx

Dit zijn de klassen van Kingdoms of Amalur: Re-reckoning

Om je voor te bereiden de op de remaster van Kingdom of Amalur: Re-Reckoning heeft uitgever THQ Nordic alvast enkele trailer gedropt, die de klassen van de game in de kijker zetten. Zo kan je kiezen uit drie paden: Finesse, Might en Sorcery.

Wie gaat voor Finesse, kiest voor de rogue aanpak. Jij gaat je vijanden te lijf met dolken en pijl en boog. Natuurlijk maak je gebruik van gif en sluwe valstrikken om de tegenstand sneller neer te krijgen.  Natuurlijk is het de bedoeling dat je zo weinig opvalt. Aan jou om in de schaduw te blijven en geruisloos aan te vallen.


Wie kiest voor Might, heeft de kracht van een krijger tot zijn beschikking. Samen met zwaard en schild, oorlogshamer of tweehandig zwaard maai je vijanden omver. Als krijger sta je op de frontlinies en kan je natuurlijk kiezen voor badass pantserplaten.

Tot slot kan je kiezen voor Sorcery of de klassieke magiër. Zoals elke tovenaar, put die zijn krachten uit de natuurlijke elementen. Zo kan je vuur kanaliseren door een staff om vuurballen op vijanden los te laten. Of misschien wel een sneeuwstorm? Als kan je natuurlijk ook energie manipuleren om jezelf te helen of een schild op te roepen.

Kingdom Of Amalur: Re-reckoning ligt vanaf 8 september in de rekken. Welke klasse kies jij?

Een reactie achterlaten