fbpx

Dit weekend open beta van Call of Duty: Vanguard

Call of Duty Vanguard

Wie alvast wil knallen op de slagvelden van Call of Duty: Vanguard, kan dit weekend deelnemen aan de open beta voor de game. Al zijn er wat verschillen wat betreft aanvangstijden op verschillende platformen. Hieronder wat meer duidelijkheid.

De open beta ging als eerste van start op PlayStation en is momenteel al volop aan de gang op dat platform. Zo is de beta begonnen om 19u00 op 16 september en loopt-ie tot 18 september 19u00.


Op datzelfde tijdstip vindt ook een Closed Beta plaats voor PC en Xbox. Spelers met een pre-order op die platformen, krijgen dus toegang tot de speltest van 16 september 19u00 tot 18 september 19u00.

Op 18 september om 19u00 gaat de beta vervolgens over in een cross-platform speltest op alle platformen, die eindigt om 19u00 op 20 september.

Je kan dus nog het volledige weekend knallen. Tijdens de beta kan je aan de slag met de game modi Champion Hill en Patrol, alsook meer klassieke modi zoals Team Deathmatch, Domination en Kill Confirmed. Je zal de verschillende speltypen kunnen spelen op de Hotel Royal, Red Star en Gavutu maps.

Vanaf 5 november ligt Call of Duty: Vanguard in de rekken.

Een reactie achterlaten