fbpx

Dit verschijnt na de launch van Far Cry 5

De release van Far Cry 5 betekent nog maar het begin voor de game. Ubisoft plant nog heel wat andere content voor de first person shooter die in de komende weken stelselmatig verschijnt. Het gaat om zowel betalende als gratis extra’s.

Season Pass-gebruikers kunnen rekenen op drie extra avonturen:


  • Hours of Darkness: ga terug naar de Vietnamese Oorlog en neem het op tegen de Vietcong. 
  • Dead Living Zombies: knal honderden zombies omver in typische B-movie scenario’s.
  • Lost on Mars: ga de ruimte in en strijd tegen spinachtigen op de rode planeet.

Als extra toemaatje krijgen spelers de Far Cry 3 Classic Edition. Dit is een opgepoetste versie van Far Cry 3 met superschurk Vaas. De heruitgave verschijnt in de zomer van 2018 voor PS4 en Xbox One. Gebruikers met een pc krijgen de volledige versie van Far Cry 3.

Verder wordt de Far Cry 5-ervaring aangevuld met de gratis modus Far Cry Arcade, de opvolger van de map editor. Hiermee wil Ubisoft uren spelplezier garanderen in de vorm van gratis extra gameplay en maps. Far Cry Arcade bevat niet alleen objecten uit de vorige Far Cry-games, maar ook van Assassin’s Creed IV: Black Flag, Unity en Watch Dogs. Met al deze items kunnen spelers nieuwe solo-, coöp en multiplayerervaringen creëren.

Tot slot zijn er de Far Cry Live Events. Wie deelneemt aan deze evenementen in Hope County, verdient nieuwe aanpassingsvoorwerpen, unieke voertuigen en ongeziene wapenskins. Deze evenementen gaan door op elke dinsdag in april. In dezelfde maand zijn er elke vrijdag de Friday Arcade Nights. Wat dat specifiek inhoud, onthullen de ontwikkelaars op een latere datum.

Far Cry 5 ligt vanaf 27 maart in de rekken voor PS4, Xbox One en pc.

Een reactie achterlaten