fbpx

Dit staat je te wachten in Rainbow Six: Extraction

Ubisoft heeft een nieuwe trailer gedeeld van Rainbow Six: Extraction, die toont wat je te wachten staat in de survival co-opshooter. Zowel Operators, vijanden, missiedoelen en meer komen aan bod

In Rainbow Six: Extraction wordt een team van drie spelers gedropt op een locatie overrompeld door een buitenaardse dreiging. Aan jou om uit de klauwen van de Archaeans te blijven en de missie tot een goed einde te brengen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de monsters hebben behoorlijk vernietigende krachten.


Samenwerken zorgt ervoor dat iedereen levend kan ontsnappen. Mocht een speler de evacuatie missen, dan heeft het team één kans om de achterblijver  – inclusief al zijn loot – te redden. Al wordt ook dat een hele uitdaging, want gaandeweg loop je steeds krachtigere Archaeans tegen het lijf.

Of je de parasitische dreiging zelf kan overleven? Dat komen we pas volgend jaar te weten. Rainbow Six: Extraction stond gepland voor september maar werd uitgesteld naar januari 2022. Een specifieke releasedatum is er nog niet.

Een reactie achterlaten