fbpx

Dit staat je allemaal te wachten in Hitman 3

Ontwikkelaar IO Interactive heeft een nieuwe trailer van Hitman 3 gelost, die een overzicht geeft van alle mogelijkheden en scenario’s die de titel voorschotelt. Zoals in de vorige games staat vindingrijkheid voorop, al doet Hitman 3 het nog groter en beter.

Als Agent 47 krijg je nog meer opties om je doelwitten van kant te maken op nog exotischere en decadentere locaties. Ideaal om die dodelijke huurmoordenaar in jou volledig te laten gaan.


Dankzij de nieuwe technologie van next-gen consoles, wordt de ervaring ook een stuk vlotter. IO Interactive belooft een 4K-resolutie, 60 frames per seconde, HDR en sneller laadtijden. Je kan zelfs locaties van eerdere delen uit de World of Assassionation trilogie importeren, zodat je tal van speelvelden hebt.

Op PS5 maakt de game gebruik van adaptatieve triggers en haptische feedback. Zo geeft elk wapen een unieke sensatie bij het afvuren en is de terugslag authentiek. IO Interactive heeft de trillingen van de haptische feedback namelijk afgestemd op het geluidspatroon van elk wapen, zodat elke blaffer anders aanvoelt.

Heb je een sniper rifle in handen? Dan kan je zelfs een focus mode (lees: tijd vertragen) activeren door de R2-knop deels in te drukken. Doelwit in het vizier? Gewoon de trekker volledig overhalen en je slachtoffer is er geweest…

Ten slotte heeft Hitman 3 ondersteuning voor VR. Cool is dat alle geïmporteerde levels uit de vorige twee games gespeeld kunnen worden in VR, zodat je eigenlijk van de volledige trilogie kan genieten in VR. Dat zijn heel wat persoonlijke moordpartijen, toch? Wij kijken er al naar uit om ons doelwit de kop in te slaan met pakweg een bloempot.

Lang is het trouwens niet meer wachten, want Hitman verschijnt op 20 januari 2021 op alle platformen, behalve Nintendo Switch. Ook daarvoor is een versie in ontwikkeling, al wordt die gestreamed via de Cloud.

Hitman 3 staat gepland voor 20 januari voor alle platformen.

Een reactie achterlaten