fbpx

Dit Japanse toestel masseert je handen na een potje gamen

Schermafbeelding 2021 12 31 om 01.07.38

Last van stramme spieren in de handen na een intense online match? Dan is de Hand Massager wel iets voor jou. Het toestel van het Japans merk Bauhütte ontspant je handen volledig met een relaxerede massage na een geduchte gamesessie.

Het toestel ziet eruit als een plastieken huls die je over een hand schuift. Al gebeurt de magie binnen. Zo heeft het apparaat een afzonderlijke kamer voor elke vinger en je handpalm. De kamers zij bezet me in totaal 15 zachte kussentjes, die de vermoeidheid uit je handspieren masseren.


Opvallend: het toestel heeft zelfs twee verschillende standen. Eentje voor de volledige hand en eentje voor de vingers alleen. Je kan zelfs de intensiteit van de massage via drie verschillende niveau’s regelen.

Maak je je gereed voor een belangrijke wedstrijd? Dan kan je zelfs de Hand Massager gebruiken om je handen op te warmen om reflexen te verbeteren. Ideaal voor eSports gamers dus.

In Japan is het toestel al verkrijgbaar voor – omgerekend – zo’n 132 euro. Of het toestel ook een internationale release krijgt, is nog afwachten.

Handmassage 2

Handmassage 1

Handmassage 3

Een reactie achterlaten