fbpx

Vampyr launch trailer toont zijn vlijmscherpe tanden

Er zijn nog maar weinig games geweest die een vampierenervaring zo veelbelovend voorstellen als Vampyr. De game plaatst je in Londen in het begin van de twintigste eeuw. Ga jij het bloed van je medeburgers leegzuigen? Of liever de mensheid helpen door een mysterieuze ziekte uit de wereld te verbannen?

Een zwaar dilemma, want elke burger in Vampyr maakt deel uit van een uitgebreide sociale cirkel. Zuig jij het bloed uit een van je stadsgenoten, dan heeft dat een impact op het leven van diens kennissen, waardoor je uiteindelijk de volledige gemeenschap van Londen kan beïnvloeden.


Natuurlijk kan je als brave burger ook je bloedlust negeren en de Londenaren helpen met een mysterieuze plaag die door de stad woedt. Jij bent immers een dokter waarop de inwoners zullen rekenen. Geen superkrachten in dat geval, maar wel het vertrouwen van de burgers.

Wij zijn alvast benieuwd of de gevolgen zo nefast zijn als ontwikkelaar Dontnod laat uitschijnen. Met games als Life is Strange en Remember Me in het portfolio, moet dat echter wel goed komen.

Een reactie achterlaten