fbpx

Zoveel mooier wordt Horizon: Zero Dawn op de PS4 Pro

Het duurt nog even tot Horizon: Zero Dawn in de rekken ligt, maar dat houdt Guerrilla Games niet tegen om nu al uit te leggen wat de krachtiger hardware van de PS4 Pro exact betekent voor de game. En dat is heel wat.

De PS4 Pro geeft de visuals van Horizon een aanzienlijk upgrade:


  • Wie geen 4K-tv heeft, wordt ook getrakteerd op betere graphics. Horizon maakt namelijk gebruik van super-sampling, een krachtige anti-aliasing techniek. Daarmee kan de console intern plaatjes renderen aan een resolutie die in de buurt komt van 4K, alvorens de beelden te downscalen naar 1080p. Resultaat: beter afgelijnde randen en een stabieler, vlotter beeld.
  • De game introduceert ook een verbetering van Shadow Maps en Antisotropic Filtering, technieken die de texture sampling aanzienlijk verbeteren, zodat omgevingen er nog gedetailleerder zijn.
  • Gamers met een 4K tv kunnen genieten van een veel hogere resolutie. De game wordt gerendered aan 2160p, waardoor subtiele details, zoals het borduurwerk op Aloy’s outfit en ook afzonderlijke bladeren die waggelen in de wind, veel harder opvallen.
  • Horizon ondersteunt HDR, voor een veel groter bereik aan kleuren met als resultaat omgevingen die er veel dynamischer uitzien.

Horizon: Zero Dawn ligt op 28 februari in de rekken!

Een reactie achterlaten