fbpx

Dishonored 2 krijgt indrukwekkende cast

Bethesda heeft vandaag de stemacteurs van Dishonored 2 bekendgemaakt en de game heeft behoorlijk wat talent bijeengesprokkeld om zijn personages tot leven te brengen.

Hoofdrolspeler Corvo Attano krijgt de stem van Stephen Russel, de man die ook het stemgeluid verzorgde van Garrett in de originele Thief-trilogie. Niet zo verrassend, want Dishonored heeft heel wat inspiratie opgedaan bij die games. De rol van Emily Kaldwin gaat dan weer naar Erica Luttrell, die al te horen was in Diablo III als vrouwelijke Witch Doctor.


De tweede grote naam is Sam Rockwell, bekend van zijn werk in Moon, Confessions of a Dangerous Mind en The Green Mile. Rockwell kruipt in de huid van Mortimer Ramsey, een bevelhebber bij Dunwall City Watch.

Ook Vincent D’Onofrio en Rosario Dawson krijgen een rol in Dishonored 2. Het duo is vooral bekend vanwege zijn werk in Marvel’s Daredevil. D’Onofrio speelt Luca Abele, Duke of Serkonos, terwijl Dawson de rol van walvisvaarder Maegan Foster voor haar rekening neemt.

Verder vinden we ook Pedro Pascal terug in de game. De man is bekend als de epische speervechter Oberyn Martell uit Game of Thrones.

Tot slot kruipt Jamie Taylor, bekend als Marlo in The Wire, in de rol van de Vice Overseer en Robin Lord Taylor, ofwel Oswald Cobblepot uit Gotham, neemt The Outsider voor zijn rekening.

Met zo’n cast kan het stemmenwerk al niet meer stuk. Nu nog wat gameplay voor onze neus en we zijn helemaal tevreden.

Een reactie achterlaten