fbpx

DICE brengt nieuwe modus naar Battlefield 1

Battlefield 1 krijgt nog regelmatig updates, maar DICE heeft besloten om binnenkort de stekker eruit te trekken. Concreet wil dit zeggen dat er na juni 2018 minder frequent updates verschijnen voor de first-person shooter. Het mindere nieuws fleuren ze wel op met een nieuwe modus en door verschillende maps gratis te maken.

Het nieuwe speltype heet Shock Operations en biedt de typische Battlefield-ervaring in hapklare vorm aan. In deze modus strijden veertig spelers om diverse sectoren, net zoals in de populaire Operation-modus. De actie beperkt zich echter tot één map waardoor je niet aan een langgerekte wedstrijd moet deelnemen om te profiteren van alle ervaringspunten.


Deze zomer komt Shock Operations naar vijf verschillende maps: Giant’s Shadow, Prise de Tahure, Lupkow Pass, Zeebrugge en River Somme. Deze maps zijn normaal alleen toegankelijk voor gebruikers met Premium Pass, maar zullen voor iedereen gratis te spelen zijn als ze kiezen voor het nieuwe speltype.

Verder heeft DICE besloten om de maps van de uitbreiding They Shall Not Pass stelselmatig gratis te maken. Vanaf nu is de map Rupture beschikbaar voor iedereen die het spel bezit. In mei zullen de andere locaties uit deze uitbreiding volgen.

REACTIES (1)

Een reactie achterlaten