fbpx

Deze verzameleditie beloofde edelstenen, maar geeft eieren

Wie twijfelde om de verzameleditie van Marvel vs. Capcom: Infinite te bestellen, maar het wegens het hoge prijskaartje niet gedaan heeft, heeft de juiste beslissing genomen. De verzameleditie lijkt allesbehalve op het geadverteerde plaatje en veel gamers voelen zich nu opgelicht.

Capcom beloofde in de Collector’s Edition zo maar eventjes vier vette figurines en een set oplichtende edelstenen, de zogenaamde Infinity Stones. Prijskaartje: 200 euro. Op Twitter regent het nu klachten van misnoegde gamers die helemaal iets anders in hun verzameleditie vonden. Geen edelsteenreplica’s, maar goedkope, gekleurde eieren. Ook de bijgeleverde figurines zijn een stuk minder gedetailleerd dan wat Capcom beloofde.


Het bedrijf dat instond voor de productie van deze verzameleditie blijkt namelijk dezelfde partij die in 2015 de Batmobile CE van Batman: Arkham Knight ging produceren. De kwaliteit van de Batmobile figurine was echter zo erbarmelijk dat uitgever Warner Bros. de editie vlak voor release annuleerde.

Misschien had Capcom hier beter hetzelfde gedaan, want dit krijgt ongetwijfeld nog een juridisch staartje.

20170918_193607-258c42e6-762b-4d0f-9ca4-2bab1f1c245b

Marvel vs Capcom CE

Een reactie achterlaten