fbpx

Deze Thunderjaw van Horizon is machtig

Bij de Collector’s Edition van Horizon: Zero Dawn zat al een übervet beeldje van heldin Aloy. Project Triforce vond dat het daar niet hoefde te eindigen en introduceert nu ook een massief beeld van de Thunderjaw. Het meest gevreesde metalen monster van de wildernis.

Dat deze Thunderjaw-statue retecool is, staat buiten kijf. Het standbeeld is prachtig nagemaakt in samenwerking met Guerrilla Games. Met een grootte van 38 cm en een breedte van 40 cm is het natuurlijk een kolos van een monster. Enige wat wij missen, zijn licht-effecten.


Gelukkig krijg je bij de aankoop van deze Thunderjaw een paar coole extra’s om het gebrek aan oplichtende onderdelen te vergeten. Zo bevat de doos ook een map van de wereld van Horizon op een stoffen doek. Daarnaast zit er een Focus bij, waardoor je je echt kan inleven in het personage van Aloy. Ten slotte vind je twee exlusieve litho’s terug in de doos. Echte stuff voor de verzamelaar, dus.

Kostprijs van dit alles: 199 dollar, oftewel 190 euro, zonder verzendingskosten. Bestellen kan via de officiële website van Project Triforce.

Horizon Thunderjaw 2

Een reactie achterlaten