fbpx

Deze nieuwigheden voegt The Division update toe

Gisteren is update 1.2 voor The Division live gegaan en die brengt weer heel wat extra’s naar de game, waaronder wapens, gear-sets, bug-fixes en een nieuwe game mechanic die je kan gebruiken om de troll uit te hangen.

Kers op de taart van de update is ongetwijfeld de nieuwe incursion: Clear Sky. Om deze uitdagende missie te ondernemen moeten spelers level 30 behaald hebben, al werd er geen aanbevolen gear level meegedeeld door Massive Entertainment.


Naast de nieuwe incursion, bevat de update vier nieuwe gear sets:

  • Final Measure: ideaal voor spelers die fungeren als tank voor hun team. Met verbeterde Exotic Damage Resilience biedt deze outfit nog betere bescherming tegen elite vijanden. Wie alle kledingstukken van de outfit, kan zelfs granaten van vijanden onschadelijk maken en in zijn eigen rugzak opbergen.
  • Hunter’s Faith: de perfecte outfit voor snipers. Dankzij dit pak krijg je extra critical damage wanneer je snipers gebruikt en breng je grotere schade toe aan elite vijanden. Wie alle delen van de outfit draagt, krijg je extra armor nadat je een vijand raakt op lange afstand. Hoe verder de vijand zich bevindt, hoe meer armor je krijgt.
  • Lone Star: deze outfit verdubbelt de magazijngrootte voor automatische wapens. Vooral handig voor agenten die graag geweren gebruiken met een hoge rate of fire. Daarnaast geeft de outfit ook extra schade aan LMG’s en shotguns. Wanneer je alle stukjes van de outfit samen draagt, kan je je wapen herladen door het simpelweg op te bergen. Of door tussen wapens te switchen, dus.
  • Predator’s Mark: een outfit die je 20 % extra range geeft en daarnaast ook pistolen en assault rifles van extra schade voorziet. Wie de complete outfit draagt, kan zijn doelwit opzadelen met bleed damage door hem 10 keer na mekaar te raken.

Wat de wapens betreft, zijn er ook een paar leuke nieuwe speeltjes. Zo krijgen we het Centurion M1911 pistool, de Saiga shotgun met de naam Medved en de M1A marksman rifle, genaamd Historian. Ook werd de nieuwe Showstopper shotgun al ingepatched, al kunnen we daar pas mee aan de slag na update 1.3.

Een andere interessante toevoeging is de mogelijkheid om Dark Zone spelers te laten flippen door het bagagetouw van een extraction-helikopter door te knippen nadat alle agenten hun loot er hebben aangehangen. Als de Dark zone nu geen compleet oorlogsgebied wordt, weten wij het ook niet meer.

Tot slot zijn er ook nog een aantal handige bug-fixes en verbeteringen. Zo is de bug verholpen waarbij spelers effecten van talents konden opstapelen door snel een item te equippen en unequippen en bijgevolg haast onverslaanbaar werden. Daarnaast is er een grotere kans om betere loot te krijgen in Challenge Mode en nog veel meer. De volledige lijst vind je hier.

REACTIES (1)

  1. bartvero

    tof

Een reactie achterlaten