fbpx

Deze gouden PlayStation kost meer dan 300.000 euro

Golden PS5

Zin om de decadente gamer uit te hangen? Dan ga je best even een kijkje nemen op de website van Caviar. Het Russische bedrijf heeft een exclusieve gouden PlayStation 5 aangekondigd met een sublieme finish. Kostenplaatje? Zo’n 300.000 euro.

Van de PS5 Prime Gold Edition zien maar vijf exemplaren te vinden op deze aardkloot, dus wees er snel bij als je er eentje in huis wil halen. De moeite? Uiteraard, want de case van deze PS5 is gemaakt met 18 karaat goud en heeft een minutieus gedetailleerde afwerking.


Wie het toch wat goedkoper wil, kan ook kiezen voor de versie gemaakt in 24 karaat goud. Die gaat over de toonbank voor zo’n 11.000 euro. Van deze versie zijn er 99 exemplaren gemaakt, dus snel zijn als je er eentje wil bestellen blijft de boodschap.

Hadden we trouwens al verteld dat je bij beide consoles ook een exclusieve DualSense in de doos vindt? De controller is afgewerkt met zwart leder en de rubberen analoge sticks zijn vanzelfsprekend vervangen door een gouden variant.

Mochten de gouden versies trouwens niet je ding zijn, dan vind je op de website van Caviar ook nog een PlayStation terug die afgewerkt is krokodillenleder of zelfs een carbon-uitvoering.

Gold 2Gold 1

Een reactie achterlaten