fbpx

Deze drie Ubisoft-games komen naar de Nintendo Switch

Nintendo zet meer in op third-party ontwikkelaars en heeft zijn contacten met hen aangezwengeld. Ubisoft staat al jaar en dag bekend als hevig ondersteuner van nieuwe hardware en maakt zijn line-up voor de Nintendo Switch bekend.

Van de uitgever mogen we volgende titels verwachten:


  • Just Dance 2017
  • Rayman Legends: Definitive Edition
  • Steep

Just Dance 2017 brengt de volledige ervaring naar Nintendo’s nieuwste console. Het spel komt gebundeld met veertig tracks die ook terug te vinden zijn op de PS4- en Xbox One-varianten van de game. Exclusief is het nummer How Deep Is Your Love’ van Calvin Harris & Disciples dat aangeboden wordt via Just Dance Unlimited. Nintendo Switch-spelers krijgen drie maanden gratis toegang tot deze dance-on-demand streamingservice van het dansspel. De game verschijnt op de lancering van de console.

Rayman Legends: Definitive Edition biedt de volledige basiservaring aan plus enkele onverwachte extra’s. In een interview met Michel Ancel worden outfits van Luigi en Mario als tipje van de sluier getoond. Een releasedatum werd nog niet meegegeven voor deze editie.

Steep sluit voorlopig het rijtje af. De game biedt geen extra toeters en bellen voor de Nintendo Switch, maar komt wel als volwaardige ervaring naar de console. Vanaf wanneer je kan snowboarden, skiën, wingsuiten en paragliden in de Alpen terwijl je op de trein zit? Op die vraag kunnen we voorlopig nog geen antwoord geven.

Samen met de games geeft Ubisoft aan dat het sterk geïnteresseerd is in het concept van de Nintendo Switch. Het feit dat games traditioneel gamen in de woonkamer gecombineerd wordt met mobiel gamen opent perspectieven voor toekomstige titels.

Een reactie achterlaten