fbpx

Deze bundel geeft je +700 games voor slechts 4,50 euro

overland

Zin om belachelijk veel games in huis te halen voor weinig geld en tegelijkertijd een goed doel te steunen? Rep dan je kont naar Itch. De Amerikaanse website die een platform biedt voor indiegames heeft een Game Bundle for Racial Justice and Equality samengesteld met zo’n 742 games voor slechts 5 dollar. Omgerekend: 4,50 euro. De aanbieding loopt nog tot 16 juni.

Het gaat vooral om indiegames, al zitten er best wat bekende titels tussen. Oxenfree bijvoorbeeld, Night in the Woods, Loot Rascals en Overland. Die laatste alleen al kost je 20 euro op Steam of de PlayStation Store. De ideale bundel dus voor wie uitgekeken is op de grote franchises en op zoek is naar originele ervaringen. En voor 4,50 euro is 742 games écht een koopje.


Let wel: je krijgt geen Steam codes. Alle downloads zijn direct beschikbaar via de Itch-pagina.

Met de bundel wil Itch het Black Lives Matter initiatief steunen. Zo wordt alle winst geschonken aan het NAACP Legal Defense and Educational Fund en het Community Bail Fund. Alle ontwikkelaars die hun game aanboden voor de bundel, vormen samen een vuist tegen politiegeweld en racisme. Het initiatief leverde ondertussen al 2.7 miljoen dollar op.

Een reactie achterlaten