fbpx

Detective Pikachu 2 nog steeds in ontwikkeling

Detective Pikachu

Sinds de onthulling van Detective Pikachu 2 in 2019, heeft Nintendo met geen woord meer gerept over de game. Toch zou de titel nog volop in ontwikkeling zijn. Dat brengt een de aanwervingswebsite van ontwikkelaar Creature Inc. aan het licht.

Zo vond website VGC dat de studio ‘momenteel werkt aan de sequel van Detective Pikachu. Concreet is de studio bezig met het programmeren van de drawing area. Daarnaast werkt de studio ook aan een systeem in het Environment Development Office, dat kan fungeren als fundament voor toekomstige projecten.


Klinkt uiteraard heel vaag, al is het cool om te weten dat er nog gewerkt aan de titel. De eerste game, die al verscheen in 2016, eindigde immers met een gigantische cliffhanger. En Nintendo onthulde al dat de sequel het verhaal van die game zou verderzetten. Het wordt dus stilaan tijd voor die ontknoping…

Vraag rest natuurlijk of die game nog op Nintendo Switch verschijnt, aangezien Creature Inc vooral bezig lijkt te zijn met het voorbereidend werk. Op de sequel wordt het allicht dus nog een tijdje wachten.

Een reactie achterlaten