fbpx

Destiny 2 krijgt Forsaken-uitbreiding op 4 september

Destiny 2 dood? Hoezo? Activision en Bungie hebben de nieuwe uitbreiding onthuld en die ziet er ongemeen goed uit. Niet alleen brengt Forsaken een volledig nieuw verhaal, maar ook tig nieuwe items en coole multiplayer-modes. Check dus zeker de dev docu hierboven.

In Forsaken zak je opnieuw af naar The Reef, waar het na The Taken King behoorlijk stil werd. Samen met Cayde-6 word je er naartoe gestuurd om de onrust in de regio te onderzoeken. Eenmaal aangekomen, ontdek je al snel dat de criminelen uit The Prison of Elders een ontsnapping gepland hadden en nu de regio terroriseren. Aan jou om de bandieten op te jagen en voorgoed het zwijgen op te leggen.


Tijdens de jachtpartij krijg toegang tot nieuwe wapens en epische krachten. Om nog maar te zwijgen over het exotische schiettuig, een boog en een shitload aan nieuwe uitrustingen natuurlijk.

Forsaken ligt in de digitale rekken vanaf 4 september. De uitbreiding is als standalone aankoop te verkrijgen, al maakt de uitbreiding ook deel uit van de Digital Deluxe Edition en de Annual Pass. Wie heeft zin om Destiny 2 nog eens op te starten?

Een reactie achterlaten